Autec: niet naar Autovak

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Ik voorzie dat er in Europa op termijn twee van dit soort vakbeurzen overblijven, één in Frankfurt en één in Italië of misschien Spanje.” In 2005 stond Autec nog wel op de nationale vakbeurs. “We hebben er toen op ingezet om onze relaties een gevoel van hospitality te geven, maar daarmee waren we een roepende in de woestijn.”

Bij RAI Amsterdam is Fernand Molenschot, verantwoordelijk voor de organisatie van Autovak, verrast. “We waren juist bezig met een voorstel voor een heel grote stand voor Autec. Tegen ons heeft Van Leeuwen niet gezegd dat hij van deelname afziet. Het is wel apart dat hij dit nu via de pers meedeelt en niet rechtstreeks aan ons.”

De inschrijving voor de AutovakRAI 2007 loopt goed, zegt Molenschot. “De beurs is nu voor veel meer dan de helft volgeboekt. Van de deelnemers van de vorige editie, heeft nog niemand afgehaakt. Sterker nog, we hebben heel wat exposanten die er de vorige keer niet bij waren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.