Rogam genomineerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zijn bedrijf dankt de nominatie o.m. aan Pole Position (een programma voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers); ook probeert het jongeren middels bedrijfsbezoeken enthousiast te maken voor een baan als monteur. Daarnaast laat Rogam door financiële ondersteuning van Pension Maaszicht (24-uurs opvang voor dak- en thuisloze jongeren) ook een sociaal gezicht zien.

In het oordeel van de organisatie heeft Rogam ook een duidelijke toekomstvisie. In de afgelopen vijf jaar werden er drie vestigingen (Gouda, Woerden en Hellevoetsluis) aan het bedrijf toegevoegd en volgend jaar staan een nieuwe vestiging in Dordrecht en een verbouwing in Gouda op de agenda. “Schaalvergroting op zich is niet zo bijzonder, maar bij familiebedrijven zie je vaker stilstand dan groei”, zegt Hans van Ruiten. “Wij daarentegen proberen als familiebedrijf te groeien in een compact werkgebied.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.