Kroymans pakt met Hummer heel Europa

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit sluit aan op het Europese importschap dat Kroymans al heeft voor twee andere merken uit de stal van General Motors, Cadillac en Corvette.

Kroymans wil voor Hummer meer dan vijftig dealers gaan benoemen, waarbij het de bedoeling is dat er vijftien Hummer Centers openen in grootstedelijke gebieden. CEO Ton van Soest: “Deze nieuwe overeenkomst met General Motors onderstreept nog eens ons gemeenschappelijk vertrouwen in het verder uitbreiden van onze bestaande samenwerking.”

Hummer werd bekend met de Hummer 1, gebaseerd op terreinvoertuigen uit de eerste Golfoorlog. Deze auto wordt in Europa niet verkocht. Dat is wel het geval met de Hummer 2, een kleinere variant waarvan er vorig jaar in Nederland en Duitsland enkele tientallen een klant vonden. Met de in Genève geïntroduceerde Hummer 3 (Hummertje, te koop in de tweede helft van dit jaar) wil het merk meer Europese klanten aanspreken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.