Automotive 7: autoreuzen investeren in groen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit een rondgang die Automotive langs grote autoholdings maakte voor het dossier Duurzaamheid. Vrijdag verschijnt Automotive 7, abonnees kunnen het blad hier al online lezen.

Verder in het dossier Duurzaamheid aandacht voor de strijd om de laadpaal. Veel leveranciers vechten om marktaandeel, terwijl niemand weet hoe de toekomst van laadpalen eruit ziet.

En revisiebedrijven willen dat autobedrijven meer gereviseerde onderdelen aanbieden.

Verder in het zevende nummer van 2016:

  • Een interview met Ton Vestering, de directeur-eigenaar van dataleverancier VWE;
  • De onrust bij Profile. De franchisenemers zijn het oneens over de richting die het bedrijf op moet. Mede daarom vertrok ceo Anthonie Zoomers;
  • In Eigen Zaak de dames Hurkmans;
  • Onze deskundigen geven hun mening over de nieuwe Volvo V90;
  • Columns van Arjen de Jong en Hans Adriani

Automotive Werkplaats
De Automotive Werkplaats staat in het teken van schadeherstel. In dat dossier wordt onder ander ingegaan op de gevolgen voor de branche van het toenemend aantal incidenten met hagelschade. Maar ook de technologie die razendsnel verandert: kunnen we de kennis die nodig is om deze auto’s te repareren nog wel bijbenen? Verder staat de Suzuki Baleno op de brug, kijken we in de werkplaats van zelfstandig schadehersteller Karel Messink van Autoschade Montferland, en leest u een verslag van de laatste Reifen Essen

Automotive 7 verschijnt aanstaande vrijdag. Abonnees kunnen het blad hier al online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.