Directeur Doyen sneuvelt in MT-reorganisatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verschil van inzicht
Het ontslag van Millet maakt volgens Doyen deel uit van een reorganisatie van het complete managementteam van Doyen. De aanleiding voor het vertrek van Millet is een verschil van inzicht tussen de raad van bestuur van Doyen en Millet.

Naar verwachting wordt komende maand meer duidelijk over de invulling van functie van Millet. Of er een opvolger komt is niet duidelijk.

Volgens Doyen heeft het vertrek van zijn algemeen directeur geen gevolgen voor de dagelijkse gang van zaken. Ook voor Nederland verandert er volgens Marcel Streppel, directeur van Doyen Auto Nederland niets. “De strategie die wij als Nederlandse divisie hanteren binnen de corporate strategie zal door het vertrek van onze algemeen directeur natuurlijk niet veranderen. De veranderingen die wij de afgelopen jaren hebben doorgevoerd ten behoeve van de Nederlandse markt en onze klanten is succesvol gebleken en hebben ons de geplande groei gebracht.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.