Jansen wint Automotive Talent Award (video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Keus, zelf finalist van een landelijke ondernemersverkiezing, reikte de prijs uit voor grootste automotive talent. “Hoewel alle drie de kandidaten over veel managementtalent beschikken, was de jury het er unaniem over eens dat Sander Jansen de beste papieren had.”

“Hij legt helder zijn ambities uit en hoe hij vindt dat zijn team moet zijn gestructureerd. Zijn parate kennis is ongelooflijk. En dat terwijl hij pas begin dertig is. We gaan nog veel van hem horen”, aldus de jury. Alledrie de finalisten krijgen een persoonlijk ontwikkelingsplan aangeboden door recruitmentbedrijf Heiwegen Consultancy. De winnaar gaat daarnaast met het beeld ‘Talent’ naar huis.

Tijdens het Gala wordt ook de Innovam-RDC Automotive Company of the Year Award uitgereikt. De verkiezingen Company en Talent of the Year worden tweejaarlijks georganiseerd door Automotive.

`Fantastisch`
Sander Jansen is blij de award in de wacht te hebben gesleept. “Als je genomineerd bent, wil je uiteindelijk toch ook allemaal winnen. En als je dan wint, is dat fantastisch.” Bekijk hieronder het video-interview met Jansen en met juryvoorzitter Frits van Bruggen over de keuze van de jury. 

 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.