Hans de Boer opent ‘goed getimede’ BedrijfsautoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Een mooie timing: uitgerekend bij start van deze beurs is er veel goed nieuws is over de aantrekkende economie“, zei De Boer. “Ik geniet van alle innovaties hier. Het is mooi dat er ook veel binnenlandse producten bij zitten. De bedrijfsautosector verschaft werk aan 20 duizend mensen en is daarmee van groot belang. Reden om trots te zijn.”

De Boer (die samen met RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck – links op de foto – de beurs opende) klaagde dat de rijksuitgaven voor onderwijs en infrastructuur fors zijn gedaald. “Daar zijn we nu al over in gesprek met de politieke partijen. De verdienkracht van Nederland verdient meer investeringen.”

Ook brancheverenigingen Bovag en RAI Vereniging verwachten dat de aantrekkende economie positief uitpakt voor de bestelautosector: ze verwachten een stijgende verkoop in 2016.

Voor Abonnees:
Lees alles over de ontwikkelingen in de bedrijfsautosector in Automotive 10.

Op de foto: Steven van Eijck (RAI Vereniging), Hans de Boer (VNO-NCW) en Harald Bresser (RAI Vereniging).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.