Voorzitter Bovag Onafhankelijken verlaat de mat

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De afgelopen drie jaar hebben we bij Bovag hard gewerkt aan een vernieuwde, moderne brancheorganisatie. Ik heb met veel plezier mijn steentje daaraan bijgedragen”, meldt Fledderus in een verklaring. Op het jaarcongres van de afdeling afgelopen dinsdag liet Fledderus al weten dat het misschien tijd zou zijn voor een voorzitter die uit de branche komt. “De komende periode is het goed dat een andere voorzitter het stokje overneemt en nog meer dan ik aansluiting vindt bij de praktijk. Vandaar dat ik hierbij aankondig niet beschikbaar te zijn voor een volgende periode als voorzitter.”

Bovag start binnenkort de wervingsprocedure voor een nieuwe voorzitter Onafhankelijke Autobedrijven.

Fledderus opende afgelopen dinsdag de tiende editie van het Bovag Onafhankelijke Autobedrijven jaarcongres. Het was toen nog onduidelijk of hij beschikbaar zou zijn voor een tweede termijn. De voormalig NOC NSF-directeur ging in 2012 bij Bovag van start.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.