Nomineer uw Automotive Company of the Year

Redactie Redactie
• Laatste update:

Welk (middel)groot bedrijf is toonaangevend in de Nederlandse autobranche? Weet buiten gebaande paden te treden, is innovatief en weet in een moeilijke markt te groeien? Dit soort bedrijven zoeken we voor de verkiezing Innovam-RDC Automotive Company of the Year 2015-2016.

Inzendingen mogen uit alle sectoren komen, van dealerholdings, leasemaatschappijen, onderdelendistributeurs tot en met fabrikanten, ict- en occasionbedrijven. Het bedrijf moet wel een duidelijke footprint hebben in de Nederlandse autobranche.

U kunt uw kandidaat inschrijven via deze link.

U kent ongetwijfeld de verkiezing Automotive Manager van het Jaar, die vakblad Automotive inmiddels al zes keer heeft gehouden. De winnaars van deze verkiezing, allen toonaangevende topmanagers in de autobranche, zeiden allemaal dat het winnen van de prijs vooral een teamprestatie is. Om dat te benadrukken is de prijs omgedoopt tot Innovam-RDC Automotive Company of the Year Award.

De inschrijving voor kandidaten sluit op 10 augustus 2015. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het exclusieve Innovam-RDC Automotive Gala, dat op 29 januari plaatsvindt in Bilderberghotel t Speulderbos in Garderen.

Meer over de opzet van de verkiezing leest u hier.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.