Voormalige ABS-directie start adviesbureau voor schadebranche

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We geven niet alleen advies”, legt Cees Klaassen uit. “Maar we leveren ook tools om het in de praktijk te brengen.” Zo kunnen schadeherstellers hun calculaties laten toetsen en benchmarken aan vergelijkbare schadegevallen bijvoorbeeld.

Door te kiezen voor repareren in plaats van te vervangen, kan volgens Ton Hermus, die vorig jaar vertrok bij ABS, veel voordeel worden behaald. “Op zowel de schadelast, de reparatiekwaliteit, het rendement en op het gebied van duurzaamheid. Voorwaarden zijn wel dat een goed uurtarief wordt gehanteerd en de bedrijven over de juiste competenties en specialisaties beschikken.”

Het nieuwe bedrijf van Klaassen en Hermus richt zich niet alleen op Nederland, maar ook op de internationale markt. “Het uitwisselen van ervaringen en ‘best practices’ op de verschillende markten en het aanbrengen van een integrale oplossing zijn de beste waarborg voor duurzaamheid, lage schadelast en rendement”, aldus Klaassen. “Wij brengen relevante informatie mee en geven daarmee de aanzet tot een nieuw business-model bij de betrokken partijen.”

Gebruikers van Triplebetter betalen een fee per transactie.

Klaassen maakte onlangs al bekend ook het autodeelplatform Share2use te lanceren. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.