Analyse Stern: roerige tijden bij de grootste dealerholding van Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Automotive maakte een financiële analyse van Stern waarin deze onderwerpen ten sprake komen. Topman Van der Kwast maakt zich in ieder geval geen zorgen. Morgen worden de eerste kwartaalcijfers van het bedrijf gepresenteerd, die zijn naar verwachting goed (Update: ze zijn zojuist gepubliceerd,red “Wij liggen op koers”, aldus Van der Kwast, die vooral erg trots is op de verzelfstandiging van Sternlease.

In de analyse is er aandacht voor het vertrek van Ten Brink, de verzelfstandiging van de leasetak en een interview over de nieuwe strategie met ceo Henk van der Kwast en Aart de Koning (ex-Koops Furness en nu werkzaam bij Stern). Daarnaast is er een analyse van de jaarcijfers over 2014.

Het artikel is te lezen in de nieuwe Automotive, die vrijdag verschijnt. Abonnees kunnen het artikel nu al online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.