Workshop Privélease: toets je voorwaarden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vaktijdschrift Fleet&Mobility en KPI Training (voorheen IVA Training) organiseren de Workshop Privélease. Het evenement is bedoeld voor fleetmanagers, zegt Barend Lambrechtsen, directeur van KPI Training.

“Steeds meer bedrijven willen privélease faciliteren, bijvoorbeeld aan mensen die geen auto van de zaak hebben en bedrijven die een mobiliteitsbudget invoeren. Het is daarbij belangrijk dat je als fleetmanager weet wat de consequenties zijn en waar je bij de contracten op moet letten”, aldus Lambrechtsen.

Praktijkcases
De Workshop Privélease biedt onder meer inzicht in hoe privélease kan worden geïntegreerd in een mobiliteitsbudget, hoe om te gaan met nacalculaties en de fiscale consequenties van privélease. Ook worden er tal van praktijkcases aangehaald die inzicht geven in de diverse contracten.

De workshop is bedoeld voor fleetmanagers en vindt plaats op maandag 8 juni van 13.30 tot 17.30 in Regardz Berghotel in Amersfoort. Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden.
De workshop is vol en inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.