AutoRAI: Het grootste auto-evenement van NL! [advertorial]

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle grote merken zijn aanwezig, waardoor AutoRAI de plek is om je goed te oriënteren. Daarnaast is wegdromen bij exclusieve merken als Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce, McLaren, Aston Martin, Corvette, Morgan, Lotus, Caterham, Zenos, Noble en meer, alleen op de AutoRAI mogelijk! Ook zijn er indrukwekkende innovaties, leuke activiteiten en spectaculaire live demo’s. 

InnovationLAB
In het Innovation LAB vind je alle nieuwe technieken en snufjes op autogebied. Een vliegende auto, hetdashboard van de toekomst, een tegenwind auto, moderne brandstoffen, hoogwaardige composieten, cooperative adaptive cruise control en nog veel meer…

Testritten in het Buitenpark
Op het buitenterrein van AutoRAI 2015 is van alles te zien en te beleven! Leer controle over je auto te houden op de Continental slipbaan, maak testritten met innovatieve auto’s op het verkeersplein van de toekomst of probeer het MyJini Dubbeldekker Rijden: twee op elkaar gelaste auto’s, waarbij iemand onderin gas geeft en iemandanders bovenin stuurt!

AutoRAI Klassiek 
Haal je hart op bij AutoRAI Klassiek. Bekijk de mooiste designiconen, maar ook de ‘gewone’ auto’s van de vorige eeuw. Wat dacht je van de Volkswagen Kever (1950), Jaguar Mark 2 (1959), BMW 1500 (1963), Opel Manta (1970), Audi Quattro (1980), Porsche Boxter (1996) en nog veel meer prachtige exemplaren! Ook staan er verschillende voertuigen van de Rijkspolitie van vroeger en de Ferrari van wijlen Prins Bernhard.

Bouw mee in de ‘Discovery Garage’
Altijd al zelf een auto willen bouwen? In de Discovery Garage kan dit! Daarnaast strijden in de Motorblok Battle Arena bezoekers van AutoRAI tegen elkaar om zo snel mogelijk een motorblok in elkaar te zetten. 

Racehal voor de snelheidsduivels
Met een supercar vol gas scheuren in een hal van Amsterdam RAI en driftend de bocht door? Ook dat kan op AutoRAI 2015! Neem plaats naast de beste coureurs en ervaar een lekker stukje gummen! Of probeer een van de hydraulische Formule 1 of World Rally Car simulatoren en neem een kijkje in de pit lane.

Mattel Hot Wheels Play Zone
Niet alleen voor jong, maar ook voor oud: de Hot Wheels Play Zone van Mattel. In deze zone kunnen vaders en kinderen naar hartenlust spelen met de gaafste, stoerste en snelste Hot Wheels. Ook kun je er filmpjes kijken, Hot Wheels games spelen en de nieuwste collectie bekijken en zelfs kopen.

Kijk op www.autorai.nl voor meer informatie of koop direct je kaarten

Exclusive Preview
Voorafgaand aan de publieksdagen van AutoRAI 2015, op donderdag 16 april van 20.00 – 24.00 vindt de Exclusive Preview avond van AutoRAI 2015 plaats. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek genieten genodigden tijdens deze avond in stijl van al het moois dat AutoRAI te bieden heeft. Wil je hier bij zijn en als eerste al het autonieuws zien en ervaren?
Koop dan nu een toegangskaart voor € 85,00. Er is een beperkt aantal beschikbaar voor verkoop, op=op! 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.