Focwa-leden: geen voorgebakken friet alstublieft

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er waren ongeveer honderd leden aanwezig in Nieuwegein; afgevaardigden van zowel de sectie Individueel Opererend Schadeherstel als de sectie Ketengebonden herstelbedrijven. Tijdens de bijeenkomst werd ook de zorg geuit over de berichten in de media over de “interne verschillen van inzicht”. Carli Pellegrom, voorzitter van het sectiebestuur IOS, benadrukte daarom het belang van eenheid.

Ook uitten diverse leden hun zorgen over het verschil van identiteit van de achterban. Binnen Focwa Schadeherstel zijn zowel ketenbedrijven als universele herstellers actief, die niet altijd dezelfde wensen of belangen hebben.

Over het ontslag van Karel Bukholczer en de eis om een rectificatie van de opgestapte bestuursleden Eekhout en Van de Waerdt, wordt niets vermeld. Volgens enkele aanwezigen is daar ook niet dieper op ingegaan, omdat de zaken nog niet juridisch zijn afgewikkeld. Ook werd er nog geen uitsluitsel gegeven over waar het onderzoek naar de financiële huishouding precies betrekking op heeft.

Wel sprak voorzitter Denis Maessen op de bijeenkomst de ambitie uit om aan het eind van dit jaar de dienstverlening van het secretariaat anders te hebben ingericht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.