Huren.nl brengt de autoverhuurmarkt in kaart

Redactie Redactie
• Laatste update:

Huren.nl werkt samen met grote verhuurders
Meerdere bekende internationale autoverhuurbedrijven zijn de samenwerking met Huren.nl aangegaan. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Hertz, Europcar en Sixt. Eén van de factoren die Huren.nl sterk maakt als vergelijkingsplatform, is dat ook kleinere, lokale bedrijven zoals Nedcars en Bultman op Huren.nl te vinden zijn. De huurder kan zo in één oogopslag de verhuurders in de buurt vinden: zowel de grote spelers op de huurmarkt als de lokale autoverhuurders.

Huren.nl richt zich met name op de huurder die incidenteel een auto nodig heeft. Naast autohuurders kunnen ook huurders van o.a. luxe auto’s, sportauto’s, bestelwagens, rolstoelbussen, touringcars en oldtimers bij ons terecht.

Waarom is Huren.nl succesvol?
Huren.nl geeft zowel grote nationale verhuurbedrijven, als lokale verhuurders de kans om via Huren.nl in contact te komen met huurders. Dit geeft een eerlijke en volledige toegang tot de huurmarkt. 

Bovendien levert Huren.nl de bezoeker zo diep mogelijk af op de website van de verhuurder. Als de huurder op Huren.nl zoekt naar een hatchback of een bestelbus, en op de link naar één van de verhuurders klikt, dan wordt hij niet op de homepage van desbetreffend verhuurbedrijf gebracht, maar op de specifieke pagina van respectievelijk de hatchback of bestelbus op de website van de verhuurder. Dit betekent dat de lijnen zo kort mogelijk zijn, en de klant direct over kan gaan tot de reservering en/of het contact opnemen met de verhuurder. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.