Deelautoconcept met i3’s van start aan Zuidas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het aantal i3’s wordt zo snel mogelijk uitgebreid, vertelt Ronald Bolderman van Mobeazy. “De auto’s moeten worden uitgerust met speciale hard- en software voor carsharing. De levering daarvan heeft vertraging opgelopen en is uitgesteld tot april. We wilden wel van start omdat de vraag groot is, dus hebben we tijdelijk deze oplossing gevonden.”

Tien i3`s
Na april verwacht Bolderman al snel minsten tien i3’s te kunnen inzetten bij Spaces Zuidas, zegt hij tegen vakblad Fleet&Mobility. De auto’s worden geleverd door BMW Nederland en het onderhoud zal via de importeur bij de locale dealer worden ondergebracht. 

Fabrikant BMW zei bij de presentatie van de i-serie al dat de elektrische auto`s bijzonder geschikt zijn voor een deelautoconcept. 

De Amsterdamse Zuidas is een geliefde deelautolocatie, ook Poolverhuur van Carwise is daar dit jaar gestart met een deelautopilot bij advocatenkantoor Stibbe. En vorig jaar hebben Audi Nederland en Pon-dochter Greenwheels op die plek Audi Shared Fleet gelanceerd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.