Autosalons Brabant en R’dam strijden om primeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind volgende week start de Autosalon van Noord-Brabant, die plaatsvindt in het Autotron in Rosmalen. Bezoekers krijgen daar twee grote primeurs voorgeschoteld: de nieuwe Opel Corsa en de Volkswagen XL1. Opel-dealer Lathouwers en VW-dealer Van den Udenhout nemen de auto`s mee.

Passat
De nieuwe Ford Mondeo (hatchback en wagon) en Focus beleven hun Nederlandse introductie op beide evenementen. Zowel in Rosmalen als tijdens de Autosalon in Rotterdam zijn zij te zien. Een exclusief primeurtje is er ook voor Rotterdam, met de nieuwe Volkswagen Passat. Dat meldt organisator Chris Akse.

Respectievelijk Volkswagen-dealer Auto Hoogenboom en Ford-dealer Ardea brengen de modellen mee naar de stand. Ook de nieuwe Audi TT en de Skoda Fabia zijn present. Suzuki-dealer Vari heeft bekend gemaakt de nieuwe Suzuki Celerio mee te nemen Ahoy. De Celerio is de opvolger van de Suzuki Alto.

De Autosalon vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 november in Ahoy Rotterdam. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.