Bleeker Autohuis sluit vestiging Enschede

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt directeur Gert Hofman aan Automotive. Volgens Hofman is een herschikking van de activiteiten onontkomelijk. “Consumenten zijn bereid om verder te rijden voor de aankoop en service van een auto. Tel daar de nieuwverkoop bij op en dan is dit de enige denkbare beslissing.”

Bij de vestiging Enschede werkten vijftien mensen. Een aantal daarvan wordt herplaatst in de andere vestigingen, ook is er natuurlijk verloop. Voor de rest (Hofman noemt geen aantal) wordt gewerkt met outplacement. “Het behoort tot mijn verantwoordelijkheden deze mensen weer aan het werk te krijgen.”

In totaal werken er 75 mensen bij het bedrijf. Vorig jaar nam Bleeker de Kia-activiteiten van Keleman over. Over de nieuwverkoop is Hofman niet erg te spreken. “Gelukkig hebben we een mooie spreiding van activiteiten, zoals onze leasetak. Op de lange termijn hebben we veel vertrouwen in onze merken, maar dit is geen goed jaar.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.