Care herstructureert en slankt af

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op deze manier willen we onze organisatie klaar maken voor de toekomst”, zegt Care-ceo Kees-Jan Bus. “We zien het aantal schades toenemen doordat we nieuwe opdrachtgevers – zoals recentelijk ALD en Arval – hebben gekregen, maar het gemiddelde schadebedrag en de marges zijn gedaald. Daar moeten we op anticiperen.”

Gisteren heeft Bus het plan `Klaar voor de toekomst` gepresenteerd. Hierbij worden vanuit één cluster straks drie à vier vestigingen aangestuurd. Vandaag worden er  op de vestigingen van Care individuele gesprekken gevoerd over de invulling van het plan.

Afslanken
In de markt worden aantallen van twintig banen genoemd die zullen verdwijnen, maar dat kan Bus niet bevestigen. “Er zullen banen verdwijnen, maar we weten niet hoeveel. Wat wel zeker is, is dat de managementlaag moet afslanken. Daarbij kijken we in eerste instantie of we mensen intern kunnen herplaatsen – we hebben op andere posities nog altijd vacatures – en maken we waar mogelijk gebruik van natuurlijk verloop.”

De herstructurering wordt de komende maanden doorgevoerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.