Internet Sales Group G20 start deze maand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ga gewoon met 20 dealers een dag zitten, liefst van hetzelfde merk, uit verschillende staten, nodig wat sprekers uit op bepaalde gebieden en leer van elkaar en van elkaars ervaringen. Dat is de gedachte achter de ISG20.
Nu is dat in Nederland iets lastiger met betrekking tot merken versus staten, want iedereen is bijna de grootste concurrent van zijn buurman met hetzelfde merk, doordat wij maar zo’n klein landje zijn. Maar dat kennis delen, dat lijkt iedereen wel wat, toch? En wat eigenlijk nog belangrijker is: de sprekers mogen hun eigen product niet pitchen. Gewoon je kennis en ervaring uitwisselen zodat we allemaal beter worden.

2013
In 2013 hebben wij er in totaal vijf gedaan. Want wat met een experiment begon, groeide langzaam uit tot een leuke dag met vele inspirerende sessies en sprekers. Sprekers zoals Maarten Palthe, Rogier Smulders en Ruud Prins kwamen vaker dan een keer langs en zelfs Brian Pasch heeft een presentatie gedaan bij een #ISG20. Dat smaakt dus naar meer.

2014
In 2014 organiseert Nieuweautokopen.nl daarom tien meetings, waarin minimaal twee keer Brian Pasch overkomt uit Amerika om de laatste denkwijzen en strategieën onder onze Nederlandse aandacht te brengen! De eerste is op 25 februari en kent een keur aan sprekers en presentaties!

De sprekers op 25 februari:

Paul de Vries geeft een presentatie over de afgelopen NADA2014 met een aantal leuke nieuwe zaken op het gebied van online salesprocessen en optimalisatietechnieken.
Roy Roelofs geeft een presentatie over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van mobiel en apps voor het dealerbedrijf en welke best practices hij al heeft verzameld.
Michel van Roon neemt de bezoekers mee in de voor vele `enge` wereld van social media. De wereld waar `doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg` zeker niet op gaat! 
Rogier Smulders neemt u mee in de wereld van statistieken, niet de standaard Gaspedaal-statistieken, maar hoe bekijkt u nu statistieken en welke zaken zijn relevant (VDP views) en welke niet. Sturen op de onderbuik is er niet meer bij na deze sessie.
En de laatste spreker? Die houden we nog even geheim…

Inschrijven voor de ISG20 kan via deze aanmeldpagina (let op er zijn – zie de naam van het evenement – slechts beperkt aantal plaatsen).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.