‘Digitalisering verandert remarketing’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alleen bedrijven die hun data effectief weten om te zetten in nuttige informatie voor hun klanten hebben toekomst”, aldus organisator Patrick van Tilburg van Expomotion. “Veel bedrijven zoeken hoe ze het beste kunnen inspelen op de digitalisering. Daarom hebben we voor ons event dit thema gekozen.”

Volgens Van Tilburg is het Remarketing Event voor een groeiende groep bedrijven een belangrijke kennisbron. “Bedrijven in de breedte van de sector zoeken naar kennis om hun marktpositie te consolideren of versterken. Die informatie is verkrijgbaar op het event.”

Het Remarketing Event wordt dit jaar gehouden op dinsdag 25 maart in Hotel Van der Valk in Almere van 11.45 uur tot en met 19.00 uur. Het congres is gericht op onder andere dealerholdings, professionele retail, leasemaatschappijen en fleetowners.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.