Koning opent gerenoveerde Bovaghuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook verkeersminister Melanie Schultz van Haegen hield een speech, waarin ze de sprak van een `innige band` tussen Koningshuis en de Bovag: de grootvader van Willem-Alexander, Prins Bernhard, opende immers 25 jaar geleden het eerste Bovaghuis.

Knooppunt
Bovag-voorzitter Bertho Eckhardt keek in zijn openingstoespraak naar de toekomst: “Bovag wil met zijn leden de kwaliteit van mobiliteit verbeteren. Bovag is een keurmerk geworden.” Hij benadrukte dat de Bovag streeft naar minder belastingen en betere arbeidsomstandigheden voor de werknemers in de branche.

Het vernieuwde Bovaghuis moet volgens Eckhardt gaan dienen als knooppunt voor de verschillende branches waarin de leden actief zijn, en een plaats om te netwerken – zowel offline als online.

Trendbreuk
Ook Schultz van Haegen benadrukte dat de diverse mobiliteitssecties steeds nauwer zullen moeten samenwerken omdat “we leven in een tijdperk van slimme mobiliteit waar en/en in de plaats komt van of /of: je kiest niet voor een auto of een treinkaart, maar voor een combinatie”. Volgens har is deze trendbreuk ook nodig om de bereikbaarheid te borgen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.