Organisatie Autosalon Rotterdam zet ook occasionshow neer

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Chris Akse, werkzaam voor organisator Rotterdam Expo. 

Met 40 duizend m2 moet de Autosalon op 27, 28, 29 en 30 november zeker twee keer zo groot worden als de 2013-editie. De Autosalon wordt in november in alle zes de hallen van Ahoy ingericht en volgens Akse heeft iedereen die vorig jaar aanwezig was al toegezegd ook dit jaar aanwezig te zijn op de beurs. “Het wordt een landelijke verkoopbeurs en we mikken op 75.000 bezoekers.”

Interesse importeurs
Vorig jaar bezochten ruim 30 duizend bezoekers de Autosalon in Rotterdam. “Er is ook meer interesse vanuit de importeurs dan vorig jaar.” De Autosalon vindt dit jaar plaats op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag en op de eerste twee avonden is de beurs ook `s avonds geopend. “We zijn met Autoveiling en autogroothandel In de Wal Auto’s in gesprek om ook dit jaar weer de Handelsauto van het Jaar verkiezing te organiseren.”

Vakantiegeld besteden
Akse verwacht op de Occasionshow 750 tot 1.000 occasions te presenteren in drie hallen van Ahoy Rotterdam. “Het wordt een regionale occasionbeurs in Groot-Rotterdam. Ik verwacht dat uiteindelijk alle occasionbedrijven in die regio zich aansluiten. Maar, alleen Bovag-bedrijven mogen zich aansluiten.”

Hij verwacht in het voorjaar zo’n 20 tot 25 duizend bezoekers naar de occasionshow te trekken. “De toegang en het parkeren zijn gratis. Ik wil de drempel zo laag mogelijk houden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.