Automotive bouwt Holland House op Autosalon Genève

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het evenement vindt plaats tijdens de Autosalon te Genève op 6-7 maart 2014 en wordt gehouden in het Intercontinental Hotel Genève nabij het beurscomplex.

Abonnees betalen slechts €599 voor een tweedaags verblijf in het viersterrenhotel Intercontinental, inclusief ontbijt, lunch, vliegreis, toegang tot de autosalon en de Holland House Convention. Het is ook mogelijk om alleen de convention bij te wonen, tegen een tarief van €295 euro voor abonnees.

DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN

Holland House
“Met het Automotive Holland House concept willen we de Nederlandse autobranche de mogelijkheid bieden om tegen een zeer schappelijke prijs de belangrijkste Europese (vak)beurzen aan te doen”, vertelt uitgever Jelle Heidstra van Automotive.

“We hebben tijdens de Automechanika van 2012 een goede aftrap gerealiseerd met een Holland House Borrel. Dat sloeg zo goed aan dat we hebben besloten om dit evenement, samen met de Convention Company, uit te breiden tot een business event. Inclusief reis, verblijf en een congresdeel met vooraanstaande sprekers”, aldus Heidstra.

“Het leuke is dat een evenement in het buitenland, waarop de Nederlandse beursbezoekers samenkomen, het bekende Nederlandse saamhorigheidsgevoel versterkt. Niemand hoeft naar huis, dus vaak wordt de netwerkborrel volledig benut.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.