Toekomstbestendig met AutoCrew (video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

U ontvangt de technische trainingen van Bosch en heeft toegang tot de Bosch-hotline. Deze staat altijd voor u klaar bij technische problemen. AutoCrew biedt u daarnaast lokale en regionale marketingtools en persoonlijke begeleiding.

Kortom, de perfecte combinatie van uw eigen werkplaats en al het goede van Bosch! Een sterke ondersteuning door een betrouwbare partner uit de automotive branche helpt u om uw bedrijf voorop te laten lopen in uitdagende marktomstandigheden.

Zo garandeert het eigen AutoCrew Kwaliteits Management Progamma, met onder meer audits, mystery visits en een e-learningprogramma, een continue optimalisatie van alle werkplaatsprocessen. Hierdoor blijft de kwaliteit van AutoCrew meegroeien met de verwachtingen en eisen van uw klanten.

Als lid van AutoCrew geniet u onder andere van de volgende voordelen:

  • Internationaal netwerk met een herkenbare uitstraling
  • Communicatieplatform waarop u 24/7 toegang heeft tot alle informatie rond het AutoCrew concept 
  • Marketingondersteuning 
  • Kwaliteitsmanagementprogramma 
  • Technische ondersteuning 
  • Bosch-diagnoseapparatuur en -onderdelen 

Het AutoCrew-netwerk maakt gebruik van Bosch-diagnoseapparatuur en originele Bosch-onderdelen. Daarbij kunt u als conceptpartner tegen een zeer scherp tarief gebruik maken van het ESI[tronic]-pakket van Bosch, waarmee u toegang heeft toegang tot de meest actuele technische informatie. Zo zijn u én uw klanten altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit in onderhoud en reparatie.

AutoCrew. Hét kwalitatieve fundament voor uw werkplaats.

Interesse in het AutoCrew-concept? Kijk dan nu op www.autocrewworden.nl of stuur een mail naar info@autocrewworden.nl en profiteer snel van de vele voordelen van AutoCrew.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.