Dossier Vastgoed: modeketen en woningen in autobedrijf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt BN de Stem

Inmiddels is de nieuwbouw van het bedrijf van start gegaan (zie foto). Maas-Jacobs bouwt het pand, dat komt te liggen op een zichtlocatie aan de snelweg.

Op de huidige locatie, midden in het dorp, is naast het autobedrijf ook een pompstation gevestigd. Op de plaats daarvan komen appartementen. Ook gaat een modeketen er zich vestigen. 

Vastgoedrapport
Automotive heeft in september de tweede versie van het Vastgoedrapport uitgebracht. Hierin vindt u een analyse over de leegstand, worden oplossingen daarvoor aangedragen en staan voorbeelden van geslaagde en minder geslaagde herontwikkelingen. Geduld is, net als in deze zaak, van essentieel belang.

Ook biedt het rapport een overzicht van alle panden die te huur of te koop worden aangeboden. Van alle 516 panden is (indien bekend) informatie vermeld over de reden van leegstand, de koop- en/of huurprijs en de betrokken makelaar. 

Bestel het rapport hier.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.