Efficiency als klantenbinding

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vervanging
Want betere werkplaatsprestaties leveren niet alleen voor u als garage-ondernemer voordeel op, maar zorgen ook voor meer tevreden klanten. Alles begint met het maken van de juiste keuzes. Een 4-koloms hefbrug van 15 jaar oud die aan vervanging toe is, kan door een gewijzigd werkaanbod misschien beter worden vervangen door een 2-kolommer of wellicht door een schaarhefbrug.

Slim investeren
Door goed te kijken naar de werkplaatsinrichting en -activiteiten en het stellen van de juiste vragen kunnen de knelpunten in beeld worden gebracht. Het gaat erom niet alleen te denken aan de te vervangen apparatuur, maar ook aan wat de ondernemer in de werkplaats nu wil of kan gaan doen. Slim investeren dus. Want wie door zijn goede naam en service in staat is om klanten vast te houden, kan altijd overwegen zijn werkplaatsactiviteiten te verbreden.

Welke kansen liggen er voor u? Als equipment leverancier met meer dan 25 jaar ervaring denken wij hier graag voor over mee en geven wij ieder uitleg tijdens onze: 

Autec-VLT Huisshow van dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 november 2013 in onze showroom te Montfoort
Openingstijden: 14.00 – 22.00 uur (deur sluit om 21.00 uur)

Want wij zijn niet alleen leverancier, wij zijn nog liever uw partner in werkplaatsbusiness.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.