Directlease en Van Mossel in privélease

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Tot voor kort bedienden we alleen de zakelijk markt”, aldus Jaap Bleij van Directlease. “Maar de vraag naar privélease-oplossingen werd ons zo vaak gesteld, dat een dergelijk initiatief niet uit kon blijven.”

Particulieren kunnen bij Directlease op basis van 12 duizend kilometer per jaar en een looptijd van 36 maanden, tegen een starttarief van 185 euro per maand kiezen uit een uitvoering met airconditioning van de volgende modellen: Citroën C1, Kia Picanto, Peugeot 208 (inclusief automaat), Renault Clio, Volkswagen Up en Volkswagen Polo. Het leasebedrag is exclusief benzine en houderschapsbelasting.

Van Mossel
Ook dealerholding Van Mossel, dat begin dit jaar samen met De Mandemakers Groep Directlease kocht, introduceert een privélease-concept; Up4me. In dit concept zijn de auto`s voorzien van reclame van verschillende adverteerders. De klanten rijden twee jaar met sponsoring, in de vorm van 10 bedrijfslogo’s die ook voor twee jaar zijn vastgelegd, rond. Deze vorm van leasing werd geïntroduceerd door Mijndomein.Automotive Lease & Fleet evenement
Op 10 december 2013 organiseren Automotive en Vereniging Auto van de Zaak gezamenlijk het Automotive Leasing Event 2013. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer de winnaar van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2013-2014 bekendgemaakt. Het evenement is exclusief voor directies en management van Nederlandse leasemaatschappijen. Mis het niet en schrijf nu in.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.