Motorhuis nieuwe Mazda-dealer Amsterdam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Amsterdam is de vijfde locatie waarop Het Motorhuis met Mazda actief is. Ook in Nijmegen, Bemmel, Leiden en Hillegom is het salesdealer of erkend reparateur.

“We denken met Het Motorhuis een sterke en innovatieve partner te hebben”, zegt Geraldine Brouwers, directeur netwerkontwikkeling bij de importeur.

Winkels
Samen met de dealerholding gaat Mazda deze maand een winkel openen in Leiden. “We willen op deze manier consumenten kennis laten maken met de nieuwe modellen van Mazda. Daarom openen we een winkel in de drukste winkelstraat van Leiden. Later gaan we dit ook doen in Amsterdam”, aldus Brouwers. 

De winkels, waar een paar Mazda-modellen komen te staan, zijn er voornamelijk voor de particuliere klant. De zakelijke markt wordt bewerkt door Mulitlease en Multirent, net als Motorhuis dochters van Markeur. “We willen ons aandeel in Mazda de komende jaren fors uitbreiden omdat we vertrouwen hebben in het merk”, aldus Marco Broere, directeur van Het Motorhuis.

Lees meer over het winkelconcept van Mazda in de komende Automotive, die volgende week dinsdag verschijnt. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.