Fixico lanceert app voor schade-offertes

Redactie Redactie
• Laatste update:

Via de app van het bedrijf kan een consument drie foto`s uploaden van een cosmetische schade. Het bedrijf garandeert drie offertes. Om dat te realiseren zijn in `t Gooi en de regio Amsterdam afspraken gemaakt met schadeherstelbedrijven. Na deze regio`s volgt uitrol in de rest van Nederland.

Fixico, een onderneming van Derk Roodhuyzen en Mark van Laar, wil consumenten helpen bij hun zoektocht naar een schadebedrijf. “Het juiste schadeherstelbedrijf vinden is een lastige klus”, stelt Roodhuyzen. “Fixico koppelt de consument aan de juiste schadehersteller door inzicht te geven in kwaliteit, prijs- en serviceniveau van de schadehersteller.”

Fixico biedt haar diensten vooralsnog gratis aan. Het bedrijf wil eerst volume opbouwen. In de tussentijd zoekt het naar een geschikt verdienmodel. “Dat kan een commissiemodel zijn of wellicht gaan we met fee`s werken.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.