Van Mossel koopt Opel-dealer OPC

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Mossel en De Mandemakers Groep namen begin dit jaar leasemaatschappijen J&T Autolease en Directlease over. Voor de OPC-overname is een nieuwe holding opgericht, die los staat van de bestaande VW/Audi- dealer- en schadeherstelactiviteiten binnen de Van Mossel Groep. De dagelijkse leiding van OPC komt in handen van Robbert-Jan Thepass. Alle medewerkers van OPC gaan mee.

Meer merken
“De overname van OPC past uitstekend in onze groeistrategie. Door de sterke groei van onze lease-activiteit zijn we in staat om optimaal gebruik te maken van de synergievoordelen tussen de verschillende activiteiten. Met onze kennis van en sterke positie op de zakelijke markt kunnen we OPC verder laten groeien. Ik verwacht op termijn, naast Opel en Chevrolet, nog meer merken aan onze organisatie  toe te voegen”, zegt Eric Berkhof, dga van de Van Mossel Groep.

In Automotive 1 van dit jaar staat een interview met Eric Berkhof. Hierin vertelt hij meer over de groeiplannen. Abonnees kunnen het interview hier lezen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.