Directeursstoel voor Edens bij VWE Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het betreft een nieuwe functie, die volgens het bedrijf bedoeld is om innovatie te garanderen. Edens (34) wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vernieuwende concepten, die nodig zijn om het groeiplan van VWE Groep te realiseren.

“Met de kennis en ervaring van Thomas kunnen wij ons nog beter concentreren op het ontwikkelen van onderscheidende producten en diensten voor de autobranche”, aldus algemeen directeur van VWE Groep Ton Vestering.

Edens werkte eerder als sectormanager automotive bij Rabobank Nederland en als manager marketing en communicatie bij Athlon Car Lease. In februari van dit jaar nam hij afscheid bij Athlon om voor zichzelf te beginnen als adviseur.

Onder VWE Groep valt naast dataprovider VWE onder andere ook Automotive Trade Support dat de automarkt in Beverwijk organiseert. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.