A2SP, CRM en EBS starten joint venture

Redactie Redactie
• Laatste update:

De joint venture heet Go Remarketing Solutions en de nieuwe versie van Used Car Controller komt in september op de markt. Michel van Roon, directeur van CRM used car management: “Used Car Controller integreert separate systemen voor taxatie, internetpublicatie, management en RDW-data”, zegt hij. Dat moet tot een besparing van kosten en tijd leiden. Volgens Van Roon wordt de interface gebruiksvriendelijker en er komen meer mogelijkheden.”

Jasper Steffens, managing director van A2SP, meldt in een persverklaring dat terugkoppeling vanuit de klanten de belangrijkste reden was om binnen het programma Occasionmanager naar een verbeterde procesintegratie te streven. “In plaats van een standaardoplossing, biedt Used Car Manager functies die op de omvang en aard van het bedrijf zijn afgestemd. Daardoor past het ook in financiële zin beter bij de gebruikers, stelt hij. Functies die je niet nodig hebt, schakel je gewoon uit. En dan hoef je er natuurlijk ook niet voor te betalen.”

Van Roon verwacht dat de markt voor gebruikte auto’s de komende jaren sterk zal veranderen. Het vernieuwde systeem moet bestaande en toekomstige gebruikers van Used Car Controller in staat stellen om daar efficiënter op in te spelen. “Tussentijds aanpassen van het systeem doe je door simpelweg nieuwe functies aan te vinken en omgekeerd.”

EBS Software, de derde partij binnen de joint venture, heeft destijds de basis voor Used Car Controller gelegd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.