Inshared past voorwaarden Phev-autoverzekering aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

In een reactie aan Automotive meldt Inshared dat ze een actie hebben waarbij de klant gratis een elektronische Cargo-Lock startonderbreker met pincode in de auto kan laten inbouwen. Door gebruik te maken van de actie, zijn automobilisten ook na 1 mei 2014 bij een halve allrisk of allrisk dekking tegen diefstal verzekerd. Als de klant geen gebruik maakt van de actie, is het voertuig na 1 mei niet meer tegen diefstal verzekerd.

Hoge diefstalcijfers
Inshared zegt de beslissing weloverwogen genomen te hebben. De diefstalcijfers van hybride en elektrische auto’s zijn volgens de verzekeringsmaatschappij zo hoog dat ze wel maatregelen móeten nemen. Inshared mag volgens haar algemene voorwaarden een premie of de voorwaarden altijd veranderen. En als ze dat doen, wordt er dertig dagen van tevoren over gecommuniceerd. Als verzekeringsnemers het niet met de aangekondigde aanpassing eens zijn, kunnen zij de verzekering stopzetten.

De startonderbreker kan bij een ABS Autoherstel-vestiging worden ingebouwd. Op het dashboard wordt binnen handbereik een klein toetsenbord gemonteerd waarop de bestuurder een viercijferige pincode moet invoeren. Na het invoeren van de code kan de auto worden gestart.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.