A2SP doet afstand van online planactiviteiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eind 2011 werd A2SP reseller van de werkplaatsplanmodule Plan-IT Werkplaats van JDS. Er werd toen een koppeling gemaakt tussen autoafspraak.nl en deze module.

A2SP heeft de exploitatie van autoafspraak.nl nu dus overgedragen aan JDS en zal ook de Plan-IT-module niet meer verkopen. “We willen ons focussen op waar we goed in zijn: dat is RDW diensten leveren, leadmanagement en occasionmanagement”, zegt A2SP-directeur Erik Jacobs. “Andere partijen zijn juist heel goed geworden in online planactiviteiten. JDS is er daar een van, dus toen we op zoek gingen naar een partij die dit van ons over kon nemen, was de keuze snel gemaakt.”

JDS heeft onlangs zelf ook een planmodule voor werkplaatsklanten gemaakt: Plan-IT Online. Gebruikers van autoafspraak.nl gaan binnenkort over op dit systeem. 

Bij A2SP wordt de bedrijfsvoering tegen het licht gehouden. Hierbij worden kosten gereduceerd en moet de focus opnieuw komen te liggen op de kernactiviteiten. In dit kader vertrokken eerder dit jaar ook directieleden Jasper Steffens en Arthur van der Lek. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.